Skip to main content

59 - INAS SARAH AFFENDI BINTI MOHD AZRUL AFFENDI

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum 

Inas sarah affendi (27052013 -  08042014)
Wahai anak syurga, damailah adik di sana dalam dakapan rahmat  Allah. Sesungguhnya ummi ayah dan kakak imaan sangat sayangkan adik. 

Sekejap sangat Allah pinjamkan adik pada ummi. Maafkan ummi jika ummi tidak menjadi ummi terbaik untuk adik dalam tempoh 10 bulan Allah pinjamkan adik pada ummi. 

Biarpun adik telah berada di alam lain, kasih sayang ummi pada adik tetap sama. Doa ummi sentiasa untuk adik.

Adik, ummi ayah dan kakak rindukan adik. Tunggu ummi dan ayah di Syurga.

Comments

Popular posts from this blog

24 - TINDAKAN PERTAMA DAPAT KUNCI RUMAH BARU

Bismillahirahmanirrahim   Assalamualaikum.

 Ini apa yang kami buat selepas terima kunci rumah. Masuk rumah baca bismillah. Bagi salam. Lebih baik laungkan azan di setiap penjuru rumah. Kira berapa plug point yang dibekalkan pemaju. Biasanya memang limited. Dan kita kena kira berapa banyak lagi yang perlu kita tambah.Selepas tu, kami pergi Syarikat Air untuk pasangkan meter air. Masa pergi Syarikat Air,dokumen kena bawa seperti salinan kad pengenalan, salinan SNP. Macam kami, pemaju dah siap fotostatkan page mana berkaitan dan borang F serta duit pendaftaran yang secukupnya. Di Melaka kos pemasangan dan deposit cagaran air berjumlah RM110.00.Bila air dah ada, pastikan tangki telah dipenuhi air dan periksa keadaan rumah kot2 kalau ada defect. Kalau ada sila isi borang yang pemaju sediakan dan buat laporan segera. Lepas pemaju perbaiki defect yang ada baru boleh buat renovatioan, otherwise diorang takkan layan sebab nanti diorang claim defect berlaku atas kecuaian kontraktor ubahsuai yang…

169 - PENGALAMAN BERSALIN ANAK KETIGA

Bismillahirahmanirrahim